Krakenin käyttäjät vaativat hyvityksiä flash-crash-selvitystiloista

 8. März 2021      
 Bitcoin   

Krakenin marginaalikauppiaat ovat raivoissaan sen jälkeen, kun flash-kaatuminen laukaisi tukkumyyjäiset selvitykset, kun pörssi ei ollut käyttäjien käytettävissä.

Krakenin käyttäjät vaativat korvausta sen jälkeen, kun pörssiin lokalisoidut väkivaltaiset flash-kaatumiset johtivat velkaantuneiden kauppojen purkautumiseen kriittisten markkinoiden ympäri kirjattujen jyrkien retracementien keskellä 22. helmikuuta

Helmikuun 22. päivä nähtiin sekä Bitcoin Up että Eetterin ( ETH ) historian suurin yksittäinen päivittäinen kynttilä lineaarisen arvon mukaan, kun BTC pudotti noin 9 500 dollaria 57 500 dollarista, kun taas ETH laski 400 dollarilla 1 940 dollarista 24 tunnin aikana Coinbasessa .

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että heikon ostotuen ja kaskadoitujen selvitystilojen yhdistelmä johti erityisen raskaisiin tappioihin Krakenissä – BTC laski 22% alle 45 000 dollariin, kun taas ETH laski 64% löytääksesi tukea vain 700 dollaria.

Subreddit r / Krakensupportin julkinen reaktio on nähnyt monien kauppiaiden ilmaisevan turhautumisensa. Jotkut kauppiaat uhkaavat jopa järjestää oikeustoimia pörssiä vastaan, ja Reddit-käyttäjä u / dtk6802 väittää menettäneensä suurimman osan henkisäästöistään välähdyksen aikana:

”Menetin suurimman osan elämäni säästöistä enkä ole saanut vastausta ihmiseltä. Luulisin, että he hyvittävät tai menettävät kaikki asiakkaansa. Olen sairas vatsaani, mutta liityn oikeudenkäyntiin runsaalla todisteella (kuvakaappauksilla), ellei sitä palauteta. “

Joidenkin lasku näyttää kuitenkin ylittäneen tappiot ja velkaantumisen, ja Reddit-käyttäjä u / GoEers304 väittää tasapainonsa osoittavan, että he ovat nyt velkaa Krakenille rahaa flash-kaatumisen seurauksena.

”Jotenkin olen nyt velkaa heille 120 dollaria. Kuinka tili menee negatiiviseksi? Minulla oli runsaasti liikkumavaraa kattamaan kaikki muut alustapisarat, mutta kuka voi kattaa 90 prosentin väärän pudotuksen? “ he sanoivat.

Huolimatta Krakenin käyttäjien vaatimista korvauksista flash-kaatumisista, sosiaalisen median kommentit viittaavat siihen, että pörssi ei korvaa kauppiaille menetyksiä

Suojautumiseksi tukkumyynnin lopettamisilta äkillisten ja paikallisten äkillisten kaatumisten varalta, monet salausjohdannaiset ovat jo pitkään käyttäneet indeksihintaa marginaalikutsujen määrittämiseen.

Vaikka muut alustat kärsivät samalla tavalla äkillisistä kaatumisista, erityisesti Etherin pudotessa Nexoon, kaupankäyntialusta on ilmoittanut Twitterissä, että he palauttavat käyttäjille pudotuksen aikana aiheutuneet tappiot:

Selvitykset eivät ole olleet harvinaisia ​​viimeaikaisen salauksen hintavaihtelun keskellä. Helmikuun 15. päivänä noin 11%: n lasku Etherin hinnassa aiheutti 1,89 miljardin dollarin arvosta selvitystilaa laajemmilla salausmarkkinoilla. Suurin osa selvitystiloista tapahtui Binancessa, 336 miljoonan dollarin arvosta Eteriä ja 55 miljoonan dollarin arvosta BTC: tä pyyhittiin käyttäjien saldoista.