BITCOIN KAN ZIJN 2E HOOGSTE TWEE MAANDEN SLUITEN IN DE GESCHIEDENIS ALS STIEREN HET HEFT IN HANDEN NEMEN…

    • Bitcoin is in staat geweest om te voorkomen dat elke vorm van intense beestachtigheid vandaag de dag, als de cryptocurrency is nu de handel in de buurt van $ 11.800
    • Alhoewel het zijn belangrijkste weerstand van $12.000 nog moet testen, lijkt het erop dat kopers de basis leggen voor een bezoek aan dit niveau
    • Een handelaar merkt op dat sommige technische factoren nu zwaar in het voordeel van Bitcoin werken, waaronder de vernederende weerstand tussen de huidige prijs en $13.000
    • Dit komt als Bitcoin snel zijn twee maanden durende kaars dicht nadert, die de op één na hoogste is die de crypto ooit heeft gezien – zolang de stieren maar sterk blijven

 

Bitcoin en de hele crypto-markt zien vandaag de dag een intense kracht, waardoor de referentiecryptocurrency naar $12.000 is gestegen, terwijl altcoins zoals Ethereum een belangrijke impuls beginnen te krijgen.

De kracht die Ethereum de afgelopen dagen heeft gezien is zo intens dat sommige analisten opmerken dat het misschien een rugwind creëert die helpt om BTC hogerop te brengen.

Andere analisten stellen ook vast dat BTC een vernederende weerstand ziet tussen zijn huidige prijs en 13.000 dollar – wat betekent dat het slechts een kwestie van tijd kan zijn voordat de crypto hoger explodeert.

Dit komt omdat de twee maanden durende kaars van de crypto in de buurt komt, wat de op één na hoogste kaars in de geschiedenis van BTC zal zijn als de stieren hem de rest van de dag boven zijn huidige prijsniveau kunnen houden.

BITCOIN TO POST SECOND-HIGHEST MONTHLY CANDLE CLOSE EVER

Op het moment van schrijven is Bitcoin marginaal gestegen tegen de huidige prijs van $11.710. Dit is ongeveer de prijs waartegen het de afgelopen dagen en weken heeft gehandeld.

Het sterke herstel dat het in staat was om laat in de vorige week te posten toen het tot een dieptepunt van 11.100 dollar daalde, is een bullish sign voor de digitale activa.

One analist wees onlangs op de twee maanden durende kaarsen van de cryptocentrale, waarbij hij opmerkte dat vanavond de op een na hoogste ooit geziene zal zijn.

„BTC kon zijn op één na hoogste twee maandelijkse close in de geschiedenis vanavond afdrukken.“

CHANCE OF BTC SEEING FURTHER UPSIDE GROWS ALONGSIDE TECHNICAL STRENGTH

Een analist merkt nu op dat de kans dat Bitcoin nog meer opwaarts ziet, toeneemt, omdat de weerstand ervan begint af te nemen terwijl hij naar zijn hoge tijdsframe-grafiek kijkt.

„Hoge tijdsschema’s op Bitcoin ziet er goed uit. De wekelijkse kaars laat zien dat kopers geïnteresseerd waren in sub $11.550. En er zit niet veel in de Bitcoin tussen de huidige prijs en $13.000 op hoge tijdsframes. Persoonlijk denk ik dat het tijd is dat BTC weer plaats maakt voor $12.000+,“ legde hij uit.


Als Bitcoin zijn twee maanden durende kaars rond het huidige prijsniveau sluit, zou dat een teken van macrosterkte zijn.